Stream.cz uvádí před zimou několik novinek

středa, 29. listopadu 2017, 08:20 Internet & Mobil MediaGuru

Během listopadu se na Stream.cz objevily nové pořady, před Vánoci chystá nové pohádky.

Mrazivá tajemství, foto: Stream.cz

Mrazivá tajemství, foto: Stream.cz

Stream.cz obměňuje své programové schéma. Po komediálním seriálu Krmelec u Muflona, který internetová televize uvedla před týdnem, přišla i s druhou řadu kontroverzního animovaného projektu Mrazivá tajemství. V programu se také objevuje avizovaný reportérský pořad Dělníci duše. Pro dětského diváka připravuje Stream.cz nové díly Příběhů z lednice.

Krmelec u Muflona je komediálním cyklem novodobých bajek, na seriálu se podílí tvůrci Kanceláře Blaník. Režie se ujal autor České sody Milan Šteindler. V hlavních rolích vystupují Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík.

Reportážní cyklus Jakuba Klingohra Dělníci duše zahájil v úterý 28. listopadu, přináší pohled na život osob trpících duševními poruchami.

Krmelec u Muflona, foto: Stream.cz

Krmelec u Muflona, foto: Stream.cz

Dělníci duše, foto: Stream.cz

Dělníci duše, foto: Stream.cz

Po první řadě Mrazivých tajemství, která mají více než 1,8 miliónů zhlédnutí, přišli tvůrci pseudodokumentárních příběhů s pokračováním. V osmi dílech odhalují vykonstruované historky chladnokrevných vrahů či osob s disociálními rysy, které se ukrývají v pohádkách. Pořad se vysílá od 9. listopadu.

Příběhy z lednice tentokrát svedly dohromady scénáristu Roberta Geislera a tým animátorů pod vedením Tomáše Holuba, kteří vytvořili další řadu animované pohádky. Vysílat se bude na Streamu každý den od 22. prosince, a to až do konce roku.

-mav-