WebTop100: Absolutním vítězem je web FotoŠkoda

středa, 15. listopadu 2017, 21:30 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Osobností digitálního marketingu 2017 je Filip Podstavec, digitální agenturou roku Prague Bistro Digital.

Zdroj: Foto Škoda

Zdroj: Foto Škoda

Vítězem 16. ročníku soutěže WebTop100 se stal Milan Škoda-FOTO, jehož firemní web zabodoval u odborné poroty a získal tak nejvyšší možné ocenění. Do 16. ročníku soutěže se přihlásilo celkem 222 projektů, které ohodnotilo a zpětnou vazbu jim poskytlo na 60 expertů na jednotlivé oblasti digitálního marketingu.

Novinkou letošního ročníku byly dvě soutěžní kategorie: Online nástroje a Self-care. Nejlepší online nástroj má společnost Kiwi.com. Kategorii Self-care vyhrála Hypoteční zóna Hypoteční banky.

Osobností digitálního marketingu roku 2017 se stal Filip Podstavec

Speciální ocenění Digitální agentura roku si pak odnesla agentura Prague Bistro Digital, zaměřující se na služby v oblasti webdesignu a tvorbu webových stránek.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo dnes v Národním domě na Vinohradech.

„Rok od roku se přihlášené weby mezi sebou stávají konkurenceschopnější. Letos bylo hodnocení webů velmi vyrovnané a na předních pozicích tak rozhodovaly opravdu malé detaily. Dá se s klidem říci, že světové moderní trendy se obtiskávají i do webů vytvořených v českém prostředí, a to je rozhodně krok dopředu,“ hodnotí letošní přihlášené projekty Jakub Jordanidis, porotce pro web – grafický design a Senior Visual Designer agentury Sherpas (dříve Dobrý web), která konferenci a soutěž WebTop100 pořádá.

Kompletní výsledky si můžete prohlédnout v souboru níže.

-mav-