Amazon Music Unlimited se rozšiřuje i do Česka

pátek, 8. prosince 2017, 17:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Služba Amazon Music Unlimited je nově dostupná v dalších 28 zemích po celém světě včetně České republiky.

Zdroj: Amazon

Zdroj: Amazon

Amazon rozšiřuje od pátku 8. prosince 2017 hudební streamovací službu Amazon Music Unlimited do dalších 28 zemí včetně České republiky. Služba globálně nabízí katalog více než 40 milionů skladeb a tisíce playlistů včetně personalizovaných stanic.

Hudbu lze přehrávat bez reklam a to pomocí aplikace Amazon Music pro iOS, Android, Mac a PC. Hudbu lze poslouchat i přes Fire TV nebo přímo v prohlížeči na www.amazonmusic.com. Zákazníci z nově přidaných zemí mohou objednávat také zařízení Amazon Echo a využít hlasového ovládání v angličtině prostřednictvím virtuální asistentky Alexa (výběr hudby podle umělců, žánru či personalizovaný výběr).

Amazon Music Unlimited je nyní k dispozici ve třech variantách. Ceny za službu se liší podle jednotlivých zemí. Nejlevnější varianta Echo (2,50 euro měsíčně, cca 65 Kč) je určena pro poslech na jednom zařízení Echo Dot, Echo nebo Echo Plus s plným přístupem ke katalogu Amazon Music Unlimited. Individuální varianta účtu (6 euro měsíčně, cca 160 Kč) umožňuje poslouchat hudbu až na deseti zařízeních najednou. Rodinnou variantu (9 euro, cca 230 Kč) může sdílet až šest členů domácnosti.

Rozhraní aplikace je k dispozici ve více jazycích: angličtina, francouzština, němčina, španělština, italština a japonština. Od prvního uvedení na trh v USA v říjnu roku 2016 se služba Amazon Music Unlimited rozšířila do Spojeného království, Německa, Rakouska, Japonska a dalších zemí.

-mav-