Brand manažerem Porsche se stává Martin Skront

pondělí, 18. prosince 2017, 13:55 Aktuality, Lidé, Marketing MediaGuru

O značku Porsche se bude od ledna starat Martin Skront, zároveň povede Porsche Centrum Praha.

Martin Skront, foto: Porsche Inter Auto

Martin Skront, foto: Porsche Inter Auto

Společnost Porsche Inter Auto CZ, prodejce nových vozů v ČR a výhradní dovozce vozů značky Porsche do České republiky, jmenovala Martina Skronta na pozici brand manažera Porsche a zároveň ředitele Porsche Centra Praha. Ve své pozici nahrazuje Richarda Vegera. Dosavadní Skrontovy povinnosti ředitele provozovny Porsche Praha-Smíchov přebírá Michal Kubišta. 

Martin Skront vedl provozovnu Porsche Praha-Smíchov od ledna letošního roku. V letech 2014 až 2016 byl zástupcem ředitele celé skupiny Auto Heller v Ostravě a Opavě. Předtím působil jako vedoucí marketingu v oblasti Aftersales ve společnosti Import Volkswagen Group, resp. Porsche Česká republika. Od roku 2004 do roku 2011 byl vedoucím servisu ve společnosti Auto Heller. V oblasti prodeje a servisu motorových vozidel pracoval od roku 1993.

Michal Kubišta, foto: Porsche Inter Auto

Michal Kubišta, foto: Porsche Inter Auto

Michal Kubišta zahájil svou profesní kariéru v roce 2010 jako prodejce osobních a užitkových vozidel Volkswagen ve společnosti Tukas a ještě v témže roce přešel do služeb společnosti Porsche Inter Auto CZ, v níž byl vedoucím oddělení aukcí a poté vedoucím prodeje použitých vozů v pražských provozovnách Prosek a Smíchov a v Hradci Králové. V roce 2017 měl ve společnosti Porsche Inter Auto CZ na starosti centrální nákup a další projekty v oblasti použitých vozidel.

-stk-