Gambrinus představil nový koncept hospod Srdcovka

úterý, 12. prosince 2017, 17:10 Marketing, Aktuality MediaGuru

Gambrinus otevírá první hospodu v novém konceptu Srdcovka. Po celé ČR jich chce mít desítky.

Pivní značka Gambrinus představila nový koncept hospod Srdcovka. První hospodou nového typu je Srdcovka Corso v Plzni. Postupně jich plánuje značka z portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj otevřít po celé České republice desítky, v dohledné době v Praze nebo Otrokovicích.

 „Pivo je u nás vždy ,až‘ na prvním místě. Je to naše srdeční záležitost – odtud také plyne inspirace pro nový koncept Srdcovky. Abyste si vychutnali Gambrinus v nejvyšší kvalitě, načepují vám jej tu přímo z originálních pivních tanků. Vznikly speciálně pro Srdcovku a připomínají naše CK tanky, v nichž v pivovaru pivo kvasí a později leží. Krátké vedení k výčepu v kombinaci s chlazenou rychlou logistikou zajistí, že pivo chutná jako u nás v pivovaru,“ vysvětluje sládek Gambrinusu Pavel Zítek.

Pivovarskou atmosféru Srdcovky mají podtrhnout nejen zvláštní tanky, ale siluety a příběhy lidí pracujících v pivovaru. V plzeňské Srdcovce Corso mají pivovarští také svůj vlastní stůl. Dalšími prvky nového konceptu jsou nerezové trubky, připomínající samotnou výrobu piva, ale použití starého dřeva ošlehaného větrem a sluncem.

„Budeme rádi, když se ze Srdcovky Corso stane místo, kde se u piva Gambrinus budou potkávat srdcaři z našeho pivovaru i všichni ostatní Plzeňáci a budou tu společně probírat pivo, fotbal i všechny další srdcové záležitosti,“ říká Stanislav Hamara, manažer pivovaru Gambrinus.

-stk-