Hervis propaguje vlastní půjčovnu lyží

středa, 6. prosince 2017, 16:31 Aktuality, Marketing MediaGuru

Prodejce Hervis Sports se pustil do půjčování sportovního vybavení.

Hervis Sports svou půjčovnu lyží propaguje v outdooru, na internetu i v místě prodeje, foto: Hervis Sports.

Hervis Sports svou půjčovnu lyží propaguje v outdooru, na internetu i v místě prodeje, foto: Hervis Sports.

Prodejce sportovního vybavení Hervis Sports se rozhodl v letošní zimní sezóně zkusit něco nového – na svých pobočkách nabízí vybrané zimní vybavení k zapůjčení. Půjčovny podporuje kampaní v outdooru, na internetu, v místě prodeje a také prostřednictvím přímého marketingu.

„Dlouhodobě přibližujeme sport široké veřejnosti, u finančně náročných sportů, jakým je lyžování, je to ideální způsob, jak se přiblížit příležitostným sportovcům i těm, kteří chtějí vyzkoušet různé typy vybavení. Pokud nejste velmi aktivní lyžař, tak je investice do páru lyží z pohledu jejich využití vysoká. Zákazníkovi proto rádi nabídneme možnost zapůjčení. Za ušetřené peníze se pak může na svůj týden na horách lépe vybavit. Kvalitní oblečení, helma a chránič páteře by měli být součásti každé výbavy,“ vysvětluje důvod, proč se ke spuštění vlastní půjčovny Hervis Sports rozhodl, jeho marketingový ředitel Jan Štádler.

Půjčovny fungují na všech prodejnách Hervis Sports v České republice s výjimkou Outlet Freeport Hatě a Express prodejny na Hlavním nádraží v Praze.

Očekávat lze, že s podobnou aktivitou přijde Hervis Sports i v letní sezóně. „Nerad bych zcela odkrýval karty, ale na léto se pilně připravujeme,“ dodal Štádler.

-stk-