Mastercard zapojuje do podpory máslomatu Leoše Mareše

pondělí, 11. prosince 2017, 16:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Přes levné máslo propaguje Mastercard placení Android Pay, testuje ho i Leoš Mareš.

Leoš Mareš si zkusil koupit přes Android Pay máslo z máslomatu, foto: MediaGuru.cz.

Leoš Mareš si zkusil koupit přes Android Pay máslo z máslomatu, foto: MediaGuru.cz.

Společnost Mastercard propaguje již přes týden možnost platby mobilním telefonem Android Pay. V rámci svého dlouhodobého komunikačního konceptu Priceless se rozhodla podporu propojit tématem, které již několik měsíců hýbe českou společnosti, a tou je cena másla, která se v současnosti pohybuje kolem 50 korun.

Na různých místech po Praze, nejprve na Andělu, v Alza.cz a nyní na Masarykově nádraží umístila tzv. máslomat, kde je možné koupit si kostku másla za 15 korun. Platba však není možná ani hotově, ani kartou, jediný způsob, jak si máslo zakoupit, je přes zmíněný Android Pay. Máslomat bude fungovat až do 14. prosince, vždy od 8 do 20 hodin, každý člověk si může denně koupit tři balení másla značky Madeta., která však byla do akce vybrána náhodně a přímo se na ní nepodílí.

Máslomat je podpořen prostřednictvím PR aktivit a sociální sítě, do komunikace byl také  zapojen influencer Leoš Mareš. Kampaň vznikla in-house v české pobočce Mastercard, v exkluzivní spolupráci se společností Moneta Money Bank.

-stk-