Milka opět nasadila velké adventní kalendáře

úterý, 12. prosince 2017, 16:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kromě adventních kalendářů tvoří součást vánoční kampaně i DIY videa.

Své velké adventní kalendáře postavila Milka letos v Praze a Bratislavě, k vidění budou do 22. prosince, foto: Milka.

Své velké adventní kalendáře postavila Milka letos v Praze a Bratislavě, k vidění budou do 22. prosince, foto: Milka.

Čokoláda Milka ve své vánoční kampani „Kouzlo Vánoc každý den“ opět nasadí velký adventní kalendář, který se objeví v Praze a Bratislavě. Kromě eventů či televizního spotu zapojí do kampaně influencerky, které pro značku připravily vánoční DIY videa.  

Do televize Milka nasadila loňskou reklamu Stroj času, jež se natáčela v českém městečku Loket, které se stalo předobrazem idylické vesnice Lilaberg. Pro značku ji připravil francouzský režisér Jean-Pierre Jeunet, mimo jiné autor filmu Amélie z Montmartru či čtvrtého dílu slavné hororové ságy Vetřelec.

Ve venkovním prostoru budou k vidění adventní kalendáře, postavené po dobu tří týdnů u pražského OC Černý most a bratislavského obchodního centra Eurovea. Využijí loňské animované spoty, reprezentující vybrané předvánoční zvyky a čas strávený s nejbližšími, které nazpívali Kamil Střihavka a Mária Čírová. Součástí kalendářů budou i ochutnávky, fotokoutek či soutěž. Děti si mohou vyzkoušet výrobu vánočních ozdob, zdobení stromečku či  napsat dopis Ježíškovi. „Novinkou letošního roku je také balení dárků, které zájemcům hostesky zdarma zabalí do našich Milka balících papírů,“ doplňuje Dominika Simoňaková, brand manager značky Milka.

V online prostoru budou nasazeny vánoční DIY videa s jednoduchými návody, jak si vyrobit adventní věnce, s recepty na cukroví či tipy na originální zabalení dárků. Autorkou videí je v České republice vloggerka Mámou s přehledem, na Slovensku bloggerka Fresshion. Obě influencerky DIY videa podpoří během adventu i na svých digitálních kanálech.

PR komunikaci, produkci eventů a spolupráci s influencery zajišťuje agentura PR.Konektor. Digitální část kampaně má na starosti DarkSide, nákup médií je v režii agentury Carat.

-stk-