Plzeňský Prazdroj prodlužuje partnerství s hokejem

čtvrtek, 7. prosince 2017, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Plzeňský Prazdroj zůstává s Pilsner Urquell a Radegast partnerem českého hokeje.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Společnost Plzeňský Prazdroj prodloužila své partnerství s českým hokejem. Značka Pilsner Urquell zůstává hlavním partnerem české hokejové reprezentace i v dalších pěti letech, stejně tak Radegast bude i nadále hlavním partnerem a oficiálním pivem české hokejové extraligy.

„Těší nás, že vyhodnocení naší marketingové spolupráce bylo ze strany partnera pozitivní a je to pro nás současně závazek do budoucna. Jedná se o dvě tradiční značky, které zůstanou propojeny na dalších pět sezon,“ říká Jana Obermajerová, generální ředitelka BPA sport marketing, výhradního marketingového partnera českého hokeje.

„Pilsner Urquell je velmi aktivním fanouškem českého národního týmu. Jsme totiž přímo u toho, když lidé fandí doma u televize či společně s přáteli v hospodě nebo na náměstí u dobře načepovaného piva. Českým hokejistům držím palce a do dalších zápasů jim přeji hodně úspěchů na blížící se olympiádě i mistrovství světa,“ popisuje generální ředitel Plzeňského Prazdroje Grant Liversage.

Radegast plánuje aktivity pro nadcházející sezóny hokejové extraligy. „Fanoušci tak nepřijdou ani o oblíbený Radegast Index, který určuje největší extraligové bojovníky. Mohou dál sledovat, zda prvenství obhájí už dvojnásobný vítěz Jan Výtisk, který si už od začátku sezóny drží slušný náskok,“  dodává Marek Dvořák, marketingový manažer značky Radegast.

-stk-