Albert přichází s novým konceptem, chce inspirovat

středa, 10. ledna 2018, 18:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová komunikace řetězce Albert je obsahově i vizuálně založená na inspiraci pro hlavní jídla dne.

Foto: Albert

Foto: Albert

Obchodní řetězec Albert přichází v novém roce s novým komunikačním konceptem, s nímž se značka profiluje jako pomocník při výběru potravin, chce inspirovat a ukázat zákazníkům ve svých více než 300 obchodech, že jídlo je radost. Nová kampaň s mottem „Stojí za to jíst lépe“ se od 10. ledna objeví v televizi, na internetu i sociálních sítích.

„Víme, že lidé dnes více přemýšlejí o tom, co jedí a jak výběr potravin přispívá k životnímu stylu,“ říká o pozadí kampaně Kateřina Harris, marketingová ředitelka řetězce Albert, a pokračuje: „Přejeme si, aby se díky Albertu zákazníci podívali na jídlo novýma očima a přišli na to, že existuje mnoho receptů, způsobů a kombinací, které mohou zkusit. A především chceme našim zákazníkům ukázat, že se toho nemusí bát, protože my jim v tom hodláme pomoci.“

Kampaň je obsahově i vizuálně založená na inspiraci pro hlavní jídla dne - snídani, oběd a večeři. V televizi budou nasazeny imageové spoty, které doplní jejich kratší varianta zaměřená na nabídku konkrétních produktů.

Dále Albert využije dílčí spoty a vizuály s tématy „Probuďte svou snídani“, „Zkuste oběd jinak“ a „Pozvěte inspiraci na večeři“, s nimiž bude pracovat i v místě prodeje. „Každý týden pak najdou inspiraci a nápady, co připravit z potravin z akčních nabídek, nově i v našem letáku,“ doplňuje Kateřina Harris.

Téma inspirace a zdraví se promítne i do sezónních i věrnostních akcí v průběhu roku. V nové věrnostní kampani, která v obchodech odstartuje 17. ledna, budou moci zákazníci získat se slevou sportovní lahve Contigo či ubrousky a kapsičky na svačiny.

Zdravému životnímu stylu se věnuje i první letošní číslo magazínu Albert v kuchyni, který mimo jiné představil soutěž pro zákazníky na sociální síti Instragram pod hastagem #albertzdrave.

Komplexní kampaň připravil Albert ve spolupráci s agenturou VCCP Prague.

-stk-