Digi TV rozšiřuje nabídku o filmový kanál CS film

čtvrtek, 4. ledna 2018, 11:10 Aktuality, TV MediaGuru

Digi TV rozšiřuje nabídku o kanál CS film, v satelitní nabídce je novinkou Prima Comedy Central.

Zákazníci satelitní Digi TV i televize přes internet si od čtvrtka 4. ledna nově naladí CS film. CS film (patří do portfolia Československé filmové společnosti) vysílá výhradně české a slovenské filmy nepřerušované reklamou. Digi TV uvedla, že kanál zařadila pro velký zájem zákazníků, který potvrdil i v listopadu uskutečněný průzkum mezi jejími uživateli.

Kanál CS film je součástí balíčku extra, ale do konce března bude volně dostupný pro všechny zákazníky.

CS film je každý den podle pevně daného vysílacího času rozdělený na tři tematické kanály. Od šesté hodiny ranní do poledne vysílá pod hlavičkou CS Mini dětské pořady. Po dvanácté hodině se přemění na CS film, který se zaměřuje výhradně české a slovenské filmy nepřerušované reklamou, a po půlnoci se přepne na Horor film, jenž až do šesté hodiny ráno vysílá horory.

Uživatelé satelitní Digi TV nově naladí také kanál Prima Comedy Central, který rozšíří nabídku základního balíčku. Zákazníci televize přes internet ho již v nabídce mají.

Do základního balíčku se z balíčku extra zároveň přesunul kanál Joj Cinema. Do balíčku extra se naopak přesune kanál Film+

-mav-