Divizi Euro Hub v Mladé frontě vede Karel Novotný

úterý, 30. ledna 2018, 07:55 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Rozšiřuje tak svoji působnost v rámci Mladé fronty, dosud řídil divizi Medical Services.

Karel Novotný, foto: Mladá fronta

Karel Novotný, foto: Mladá fronta

Ředitelem nové divize Euro Hub ve vydavatelství Mladá fronta se stal Karel Novotný, který tak rozšířil svoje dosavadní působení v rámci společnosti, kde od roku 2013 vede divizi Medical Services.

V divizi Euro Hub má rozvíjet pravidelné odborné i společenské akce a projekty, a to pod značkou týdeníku Euro. Divize Euro Hub bude realizovat v roce 2018 akce jako Euro Business Breakfast, Euro Business Club, Euro Konference, Euro Regional, Euro pro export a Euro Regional pro export. V jejich rámci mají účastníci možnost setkat se s odborníky a potenciálními obchodními partnery z oblasti byznysu, politiky a ekonomiky.

Součástí činnosti divize Euro Hub se staly také všechny eventové aktivity doposud realizované v divizi Medical Services. Jedná se především o desítky odborných akcí určených lékařům a specialistům ve zdravotnictví, dále společenské akce, jako je Ples sester, a soutěž Sestra roku a Lékárník roku.

Obchodní ředitelkou divize Euro Hub se stala Kristína Kupcová, která i nadále povede také obchod divize Medical Services.

-mav-