Do čela kreativy Acomware přichází Karel Vojkovský

úterý, 23. ledna 2018, 14:20 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým šéfem kreativního oddělení společnosti Acomware se stává Karel Vojkovský.

Karel Vojkovský, šéf kreativního týmu společnosti Acomware, foto: Acomware

Karel Vojkovský, šéf kreativního týmu společnosti Acomware, foto: Acomware

Do vedení kreativního oddělení konzultační společnosti Acomware nastupuje Karel Vojkovský. Ve své pozici bude zodpovědný za řízení a strategický rozvoj kreativního týmu.

Karel Vojkovský v minulosti pracoval na manažerské pozici ve společnostech Knowlimits Group a Insidea, kde měl na starosti vedení projektů pro významné klienty. „Věřím, že Karel je správnou osobou, která našim klientům ukáže přínosy kreativy a zajistí špičkovou práci. Chceme klientům nabídnout nové služby, jako je tvorba komunikačních konceptů, storyboardů, redesignu či rebrandingu,“ vysvětluje Jan Penkala, CEO firmy, jež patří do skupiny Mafra.

Petr Navrátil, foto: Acomware

Petr Navrátil, foto: Acomware

Do týmu obchodníků firmy přichází Petr Navrátil, jenž se obchodu a marketingu věnuje více než 13 let. Naposledy působil ve společnosti Seznam.cz, kde zodpovídal za rozvoj VIP klientely. V budoucnu se bude zaměřovat převážně na získávání nových zákazníků pro výkonnostní marketing a nákup digitálních médií.

Dana Holíková, foto: Acomware

Dana Holíková, foto: Acomware

Do oddělení HR přišla Dana Holíková, jež se v personalistice pohybuje více než 12 let. Svoji kariéru odstartovala jako personální konzultant. V Seznam.cz se jako HR Specialist soustředila na nábor pro online pozice. V Acomware bude mít na starost veškeré náborové aktivity, HR marketing a vzdělávání.

-stk-