Ewing PR plně pohlcuje agenturu Manage Social

středa, 3. ledna 2018, 16:05 Aktuality, PR MediaGuru

Značka Manage Social zaniká, vlastnická struktura Ewing PR se měnit nebude.

Agentura Ewing PR v rámci vnitřní restrukturalizace od 1. ledna 2018 plně přebrala sesterskou společnost Manage Social, specializovanou na digitální komunikaci.

Spojením Ewing PR a Manage Social vzniká interní tým okolo 40 profesionálů, kteří se budou podílet na práci především v oblasti strategického poradenství či krizové a korporátní komunikace napříč médii i sociálními a digitálními sítěmi, včetně vlastní kreativy a videoprodukce. „Manage Social obchodně jako značka zaniká, vlastnická struktura Ewing PR se ale měnit nebude. Touto fúzí se Ewing PR dostane podle našich odhadů tržbami těsně pod 100 milionů na třetí místo mezi PR agenturami na českém trhu,“ říká Pavlína Rieselová, jednatelka Ewing PR.

Nově bude tým rozdělený do osmi specializovaných týmů podle odvětví (zdravotnictví, consumer, energetika a životní prostředí, finance a RE, IT/tech, transport, státní správa, konzultace / krizová komunikace). „Tento model nám umožní mnohem lépe identifikovat potřeby jednotlivých oborů a nabízet tak ještě kvalitnější konzultační a poradenské služby. Tohle je cesta, jak se odlišit od ostatních agentur v zemi – stát se skutečnými experty v daném oboru a nabízet tak firmám a korporacím přesně to, co potřebují,“ dodává Rieselová.

Do Ewing Group kromě nově spojených společností Ewing PR – Manage Social a firmy Jollor (správa sociálních sítí) spadají také společnosti Luova Publishing (firemní a spotřebitelské časopisy klientů) a BeefBrothers (kreativní a reklamní činnost).

-stk-