Funkční strava Mana chce kampaní zlákat nové zákazníky

neděle, 21. ledna 2018, 00:08 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Heaven Labs chce novou kampaní přilákat spotřebitele k funkční stravě Mana.

Společnost Heaven Labs představila novou kampaň své funkční stravy Mana. S maskotem značky – gorilím kosmonautem Cosmo Ape – chce lidem ukázat neustálý vývoj, který se netýká jen technologií, ale i stravy. Cílem kampaně je přilákat nové zákazníky, kteří buď produkt neznají, nebo k němu přistupují nedůvěřivě.

„Mana neobsahuje žádné živočišné produkty. Proto jsme jako hlavní tvář kampaně i značky vybrali právě tohoto silného býložravce tolik podobného právě nám lidem. Naše gorila navíc cestuje časem – čerpá z minulosti a zároveň propojuje přítomnost s budoucností. Může tak ukázat, že jako je pro nás naprosto přirozený rychlý technologický vývoj, nemusíme se bát ani toho stravovacího. Že jídlo může mít i jinou formu než tu, na kterou jsme momentálně zvyklí,“ popisuje Zuzana Krejčíková, PR manažerka značky Mana.

Kampaň staví na online spotu, který režijně zaštítil Tomáš Mašín a jehož postprodukce se ujalo studio RUR. K vidění bude na sociálních sítích Facebook a YouTube, doplní je podpora ve vyhledávačích Google a Seznam. Podpora bude probíhat i v místě prodeje, v nejbližší době síť obchodních řetězců Globus.

-stk-