Fuse a Prima Cool chystají reality show z prostředí surfingu

středa, 10. ledna 2018, 07:20 TV MediaGuru

Prima Cool na jaře nasadí novou reality show Cool Wave, je z prostředí surfingu.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Prima Cool nasadí na jaře 2018 nový pořad z prostředí surfu s názvem Cool Wave. Půjde o reality show – bootcamp, ve které budou proti sobě bojovat dva čtyřčlenné týmy. V každém z týmů budou surfeři různých úrovní, od nadějných začátečníků po téměř profesionály. Natáčet se bude v  prostředí ostrova Fuerteventura. Vedle surfingu přinese pořad i adrenalinové disciplíny, například jízdu na longboardu, snowboardingu v písečných dunách, kitesurfingu atd. Aktéři spolu budou trávit 24 hodin denně.

Na pořadu spolupracuje Tereza Olivová, několikanásobná mistryně ČR v surfingu, která bude zároveň mentorkou jednoho z týmů.

„Mám velkou radost, že se jsme se s Primou dohodli na realizaci programového formátu, který je na našem trhu opravdovou novinkou. Formát má ambici přilákat k televizi nové diváky lákavým prostředím, rychlým spádem děje a samozřejmě adrenalinem. Zároveň jsme schopní díky Cool Wave uspokojit dlouhodobou poptávku klientů, kteří v rámci televizního vysílání neustále hledají, jak oslovit mladé publikum a být inovativní. Věřím, že formát bude slavit úspěch nejen u diváků, ale i u klientů,“ uvedla Hana Halvorsen Banks z Fuse.

Castingová výzva, zdroj: FTV Prima

Fuse je contentová divize agentury Omnicom Media Group. Na českém trhu je jedním z hlavních hráčů v produkci komerčního televizního a online obsahu. Do portfolia Fuse patří například pořady Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf! a Rozpal to, šéfe!, dále Parta maraton, Ferdinandovy zahrady, Hlava rodiny, Cesty k úspěchu a další.

„Jsme rádi, že posilujeme vlastní tvorbu na Prima Cool a navíc takto živým formátem. Sázíme nejen na prostředí, ve kterém se bude natáčet, ale také na samotné surfaře. Právě oni jsou pro nás dostatečně cool, aby zaujali diváky našeho, dnes již pomalu kultovního televizního kanálu," uvedl Roman Mrázek, šéf programu Prima Group.

Veřejné castingy spouští Prima Cool už v lednu. Cool Wave začne vysílat Prima Cool koncem dubna v hlavním vysílacím čase. Obchodní část projektu zajišťuje exkluzivně Fuse, výrobu zaštiťuje společnost Core Production, která má zkušenosti s produkcí reality show (Vyvolení, Ano, šéfe, Jste to, co jíte) a seriálů (Cesty domů, Přístav).

-mav-