Kaufland, Billa a Rossmann uvedly věrnostní kampaně

neděle, 21. ledna 2018, 00:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Řetězce Billa, Kaufland a Rossmann zahájily od nového roku své věrnostní kampaně.

Zdroj: Kaufland

Zdroj: Kaufland

Ve čtvrtek 18. ledna zahájila v síti prodejen Kaufland, jež si kampaní připomíná 20 let na českém trhu, další věrnostní akce. Tentokrát mohou zákazníci za své nasbírané body získat dózy s antibakteriálním povrchem značky Nanobox a multifunkčních dózy Evolution.

Body je možné v obou případech sbírat v období od 18. ledna do 14. února 2018, bod získá za každých 100 korun z nákupu. S body lze ušetřit až 60 % z původní ceny produktů, celý sortiment je také možné koupit i samostatně beze slevy.

Věrnostní program Nanobox a Evolution bude probíhat současně s předchozí akcí na cestovatelskou značku Bugatti.

Novou věrnostní kampaň, v níž zákazníci za své nákupy získají skleničky s kreslenými postavami Disney, zahájil také řetězec Billa. 

„Věrnostní kampaně jsou našimi zákazníky velmi dobře vnímány, ať už se jedná o akce zaměřené na dospělé nebo děti. Naši letošní první marketingovou kampaň jsme stejně jako vloni zaměřili na celou rodinu,“ popisuje Simona Breen, marketingová ředitelka Billa Česká republika.

Akce bude probíhat do 27. února 2018 nebo do vyprodání zásob. Za každý nákup v hodnotě nad 200 korun získá zákazník jeden bod, nasbíraných 15 bodů poté může směnit za vybranou skleničku a doplatek 19,90 korun. Pokud nebude akce ukončena dříve, skleničky za nasbírané body si zákazníci budou moci vyzvednout na prodejnách do 6. března.

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Síť drogerií Rossmann spustila nový marketingový koncept „A život je krásnější“, jímž chce více působit na emoce zákazníků a přinášet jim nejen radost, ale i krásu a inspiraci.

V rámci konceptu je spuštěna nová věrnostní kampaň, v níž si mohou zákazníci až do 17. dubna pořídit šperky Liora. Za každých 100 korun nákupu získá zákazník jeden bod, za nákup speciálně označených výrobků navíc extra body, s nimiž si koupí šperky za zvýhodněnou cenu.

Vedle nové věrnostní kampaně Rossmann uvádí na trh také nový firemní magazín, jenž je k dostání zdarma na všech jeho prodejnách. Časopis bude vycházet čtyřikrát do roka , chce se zaměřit na tipy z oblastí krásy a zdraví, domova či péči o děti a rodinu.

Magazín Rossmann Life

Magazín Rossmann Life

Za změnou komunikačního konceptu značky stojí agentura DDB, jež v loňském roce vyhrála ve výběrovém řízení. 

-stk-