T-Mobile znovu spustil satelitní televizi

pondělí, 22. ledna 2018, 17:30 Aktuality, TV MediaGuru

Satelitní distribuce má doplnit internetovou v těch oblastech, ve kterých je slabší připojení.

Foto: T-Mobile

Foto: T-Mobile

Televize od T-Mobile je nově dostupná také přes satelit. Satelitní distribuce tak rozšiřuje stávající IPTV. Má být alternativou pro IPTV platformu pro oblasti s méně kvalitním internetovým připojením. T-Mobile SAT TV má být dostupná na 100 % území Česka.

T-Mobile TV si na IPTV platformě mělo od jejího spuštění v dubnu 2016 objednat 35 tisíc zákazníků. Kromě programové nabídky přináší i TV archiv s pořady za poslední dva dny, pozastavení právě sledovaného TV programu a jeho přetočení až 60 minut zpět, možnost nahrávání filmů až sedm dní dopředu a také přístup až na čtyřech set top boxech v rámci jedné domácnosti.

„T-Mobile SAT TV sází na řešení vyvinuté a vyzkoušené naší sesterskou společností Slovak Telekom, jejíž nabídku využívá na Slovensku půl milionu zákazníků. Výhodou vlastního řešení je jak vlastní programová nabídka ušitá na míru zákazníkům, tak i další rozvoj služby,“  uvedl Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile.

V základním balíčku S za 399 Kč naladí zákazníci 59 nejsledovanějších kanálů (z toho 15 v HD kvalitě); nejširší nabídka L nabízí 103 kanálů (23 v HD). 

T-Mobile už satelitní televizi nabízel ve spolupráci se společností Skylink v letech 2010 až 2014.

-mav-