Za Air Bank mluví Karasová, Komjati vede komunikaci

pátek, 5. ledna 2018, 18:05 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Air Bank mění strukturu komunikačního týmu. Vladimír Komjati se stává jeho šéfem, Jana Karasová tiskovou mluvčí.

Jana Karasová se stává novou tiskovou mluvčí Air Bank, Vladimír Komjati povede tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci, foto: Air Bank.

Jana Karasová se stává novou tiskovou mluvčí Air Bank, Vladimír Komjati povede tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci, foto: Air Bank.

Air Bank mění strukturu komunikace, nově vytváří tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci, jenž vede dosavadní mluvčí Vladimír Komjati. Na jeho pozici se přesouvá Jana Karasová, která v bance doposud působila jako senior PR specialistka a zástupkyně mluvčího.

Jana Karasová má osm let zkušeností s externí komunikací, před svým příchodem do banky pracovala například v tiskovém oddělení České televize nebo jako PR konzultantka v agentuře Temper Communication. Vystudovala Podnikohospodářskou fakultu Vysoké školy ekonomické, obory podniková ekonomika a management a komerční komunikace. Je také finalistkou mezinárodní studentské kreativní soutěže AD Venture.

Vladimír Komjati začínal v Air Bank před pěti lety jako tiskový mluvčí. Postupně převzal odpovědnost i za komunikaci na sociálních sítích a interní komunikaci Air Bank, a od loňského roku tak vede celý tým Komunikace s veřejností a zaměstnanci. Předtím pracoval v české pobočce Microsoftu a v agenturách EMC a Madison Public Affairs. Absolvoval VŠE v Praze se specializací na podnikovou ekonomiku, management a marketing.

-stk-