BMW Motorrad spustila kampaň, láká na bonus

čtvrtek, 15. února 2018, 09:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani nabízí BMW Motorrad finanční bonus na vybavení či příslušenství.

Klíčový vizuál k nové kampani značky BMW Motorrad, zdroj: BMW Motorrad

Klíčový vizuál k nové kampani značky BMW Motorrad, zdroj: BMW Motorrad

Značka BMW Motorrad v únoru rozjela novou kampaň „Netrpělivost se vyplácí!“, s níž bude komunikovat až do konce března. Hlavním sdělením je nabídka finančního bonusu ve výši 12 345 korun na nákup vybavení motorkáře nebo příslušenství, který zákazníci dostanou při koupi nového motocyklu BMW. Nabídka se týká motocyklů nejen skladových, ale i objednaných do výroby, tedy včetně novinek F 750 GS a F 850 GS, přestože na trh budou uvedeny až po skončení kampaně. 

Kampaň poběží až do konce března v tisku, na internetu a sociálních sítích. Doplní ji PR a také promoční aktivity na motorkářských akcích.

Kromě kampaně byl zprovozněn i nový web značky. „Naše nové webové stránky přináší kromě moderního designu a optimalizace pro mobilní zařízení také daleko více informací o produktech, ale také o eventech pro motorkáře, tipy pro zábavnější jízdu, tréninky a cestování. Samozřejmostí je integrovaný konfigurátor a vylepšený vyhledávač autorizovaných partnerů BMW Motorrad,“ upřesňuje Petr Krajča, country manager BMW Motorrad.

-stk-