Česká spořitelna si na content vybrala agenturu C3

pondělí, 5. února 2018, 14:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Česká spořitelna rozšířila portfolio agentur, se kterými spolupracuje, o content agenturu C3.

Česká spořitelna rozšířila portfolio agentur, se kterými spolupracuje, o content agenturu C3 Praha, jež zvítězila mezi sedmi účastníky dvoukolového výběrového řízení.

Agentura C3 (Creative Code and Content) je původem z Německa a celkově ji tvoří přes šest set stratégů, datových analytiků, redaktorů a kreativců, kteří se specializují na široké spektrum oborů od technologií, financí a aut až po potraviny, fitness a módu. V Česku, kde čítá její tým 12 lidí, vznikla poté, co si ji Škoda Auto vybrala v roce 2016 pro svůj content marketing. Pro českou automobilku vytvořila C3 globální obsah s názvem www.skoda-storyboard.com, který získal už 15 mezinárodních cen, například Galaxy, Mercury, LACP Spotlight nebo Astrid.

C3 se tak zařadí k ostatním agenturám České spořitelny, k nimž patří například Young & rubicam, jež i nadále zůstává kreativní agenturou banky, Boomerang, podílející se na marketingovém obsahu, Peppermint, která má na starosti youtubery a influencery, a Tricks, specializující se na 2D, 3D animaci a obrazovou postprodukci.

-stk-