Coca-Cola nafotila v ČR náborovou kampaň pro 28 zemí

úterý, 27. února 2018, 15:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Coca-Cola připravila s Jiřím Turkem a Janou Jabůrkovou kampaň na podporu employer brandingu.

Zdroj: Coca-Cola HBC

Zdroj: Coca-Cola HBC

Společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko připravila ve spolupráci s českými fotografy Jiřím Turkem a Janou Jabůrkovou kampaň pro budování značky zaměstnavatele. Pořízené fotografie asi 50 zaměstnanců ze všech oddělení firmy budou využity pro náborové kampaně ve všech 28 zemích, kde skupina Coca-Cola HBC působí. V České republice a na Slovensku kampaň odstartuje 1. března 2018.

„Cílem kampaně je posílit vnímání Coca-Cola HBC jako atraktivního zaměstnavatele a přilákat mladé ambiciózní talenty,“ vysvětluje Kiriaki Kritidi, personální ředitelka společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

V České republice a na Slovensku budou fotografie jako první použity pro nové kolo traineeship programu, v jehož rámci firma nabídne 12 absolventům vysokých škol dvouletou intenzivní přípravu na nižší manažerské pozice. Kampaň bude k vidění v pražském metru, na online platformách a Facebooku, rovněž využije plakáty i osobní setkání na vysokých školách. Firma chce mladé talenty zaměstnat od 1. září 2018.

Zdroj: Coca-Cola HBC

Zdroj: Coca-Cola HBC

Jiří Turek a Jana Jabůrková pořídili fotografie v prostorách kanceláří a výrobní části závodu Coca-Cola Hellenic Česko a Slovensko v Praze, a dále také fotili u zákazníků společnosti, např. v hotelu Hilton na Florenci, v restauraci Pizza Corleone na Andělu a v prodejnách Žabka na Evropské v Praze 6 a Albert na Harfě v Praze 9.

-stk-