Mars v Česku řídí Irwinová, komunikaci Lošáková

úterý, 13. února 2018, 16:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Mars povede v Česku a na Slovensku Ursula Irwinová, komunikaci nově řídí Zuzana Lošáková.

Společnost Mars povede na českém a slovenském trhu Ursula Irwinová (vlevo), komunikaci Zuzana Lošáková (vpravo), foto: Mars.

Společnost Mars povede na českém a slovenském trhu Ursula Irwinová (vlevo), komunikaci Zuzana Lošáková (vpravo), foto: Mars.

Do čela společnosti Mars, do jejíhož portoflia patří značky jako Pedigree, Whiskas, M&M´s, Snickers, Uncle Ben’s či Orbit, nastupuje Ursula Irwinová. Z pozice ředitelky pro lokální trhy České republiky a Slovenska bude dohlížet na obchodní strategii. Do Česka přichází z novozélandské pobočky firmy a nahrazuje ve vedení Billa Heagua, který přesouvá do Irska. „Jednou z našich hlavních priorit je důraz na dokonale odvedenou práci při všech aktivitách realizovaných směrem k našim obchodním partnerům. Zároveň se zaměřujeme i na konečné spotřebitele s cílem uplatnit naše mimořádné know-how v oblasti zákaznického zážitku a učinit z něj součást nabídky našich produktů v místech prodeje,“ uvádí ke svému nástupu Irwinová.

Další personální změnou ve společnosti je jmenování Zuzany Lošákové do role corporate affairs director pro střední Evropu. Na starosti bude mít vedení externí i interní komunikace, public affairs a vztahy s externími subjekty, jako jsou obchodní komory, a to napříč celou organizací Mars Multisales Central Europe, která zastřešuje český, slovenský, rumunský a maďarský trh. „Mým cílem bude, aby se spotřebitelé dozvěděli více o firmě, která se skrývá za jejich oblíbenými produkty, zjistili, jak fungujeme, jaké hodnoty vyznáváme i jak usilujeme o to, abychom byli společností, jež vždy prosazuje udržitelnost pro nadcházející generace,“ vysvětluje Lošáková.

Zuzana Lošáková má patnáctiletou zkušenost z oblasti corporate affairs a public relations. Svoji kariéru započala v public relations, později působila jako manažer korporátní komunikace a public affairs pro Pivovary Topvar, následně vedla komunikaci obchodního řetězce Tesco na Slovensku.

-stk-