Mastercard spustila kampaň na Priceless Specials

pondělí, 12. února 2018, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mastercard odstartovala reklamní kampaň k věrnostnímu programu Priceless Specials.

Foto: Mastercard

Foto: Mastercard

Společnost Mastercard zahájila reklamní kampaň k věrnostnímu programu Priceless Specials, který nově odměňuje své členy za každou transakci kartou Mastercard.

Kampaň běží od 8. února v televizi, rádiu, na internetu a sociálních sítích. K vidění bude až do 18. března. „Naším cílem je zvýšit povědomí o programu Priceless Specials mezi držiteli platebních karet Mastercard a informovat je o významném rozšíření programu o voucherovou část. Každá transakce kartou Mastercard se nyní počítá,“ říká Pavla Císařová, marketing consultant karetní společnosti.

Kampaň byla od konceptu po realizaci řízena lokálně, za kreativním konceptem stojí agentura McCann Prague.

Mastercard zavedla svůj věrnostní program Priceless Specials v České republice a na Slovensku v roce 2015. Doposud byl koncept postaven na registraci, díky níž členové získávají odměny formou cashback, tedy peníze zpět, za platby kartami Mastercard a Maestro u partnerských obchodníků, mezi které patří například Datart, čerpací stanice MOL, Orsay, Exim Tour, Pilulka.cz, Cinema City, Comfor aj. Nedílnou součástí programu je také možnost získat „zážitky k nezaplacení“, které Mastercard podporuje krátkodobými kampaněmi, například soutěže o návštěvu finále fotbalové Ligy mistrů, světového poháru ve sjezdovém lyžování v Kitzbühelu nebo filmového festivalu Berlinale.

 -stk-