MBPFW opět doprovodí konference o módním byznyse

neděle, 11. února 2018, 09:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

O módním byznyse se bude mluvit na konferenci, která se koná v rámci přehlídky Mercedes Benz Prague Fashion Week.

Foto: MBPFW

Foto: MBPFW

I letošní ročník edice Mercedes-Benz Prague Fashion Week doprovodí odborná konference o módním byznyse Business Forward Forum supported by ČEZ & Forbes. Uskuteční se 20. března v Galerii Českých center v Rytířské ulici.

Letošní ročník Mercedes-Benz Prague Fashion Week se uskuteční od 17. do 19. března 2018. Přehlídkový program má charakterizovat návrat domácích návrhářských osobností Moniky Drápalové, Denisy Nové, Jakuba Polanky a autorského dua Chatty, stejně tak jako opakovaná účast oděvních značek Blažek a Nehera. Celkem se na přehlídkovém mole v Clam-Gallasově paláci v rámci tří přehlídkových dní představí 16 českých a slovenských autorů a značek, dále studenti Ateliéru designu oděvu a obuvi pražské UMPRUM a v rámci mezinárodního výměnného programu Mercedes-Benz International Designer Exchange Program svou tvorbu předvede ukrajinský návrhář Boris Vozianov

Představí se také několik nových počinů vzniklých na základě propojení designérů s komerční sférou. Například značky Footshop a Laformela odhalí společnou kolekci, přehlídku Jakuba Polanky podpoří bratislavský beauty & fashion Lounge Priveé, přehlídku Moniky Drápalové časopis Elle, přehlídku Denisy Nové časopis Marie Claire, prezentace Jana Černého se odehraje ve spolupráci s Esquirem a představení nové kolekce značky Blažek stejně jako minulý rok zaštítí Elle Man.

Bližší informace o programu najdete zde.

-mav-