Na trh se vrátí značka telefonů Nokia 8110

neděle, 25. února 2018, 21:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nokia rozšíří portfolio o čtyři nové modely a vrátí legendární značku 8110.

Nové modely značky Nokia, foto: HMD Global

Nové modely značky Nokia, foto: HMD Global

HMD Global, distributor telefonů Nokia, představila na veletrhu v Barceloně čtyři nové modely do svého portfolia. Portfolio doplní Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, nová Nokia 6 a Nokia 1.

Po loňském uvedení retro telefonu Nokia 3310 se vrátí další „legenda“, a to Nokia 8110 s vysouvacím krytem.

Tři představené chytré telefony, Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus a Nokia 6 se připojují k rodině zařízení v Android One programu. Každý z nich má být inovován za pomocí umělé inteligence.

Nokia 1 má být díky své příznivé ceně dostupná širokému spektru uživatelů. Nabídne základní funkce chytrého telefonu. Telefon je vybaven Go edicí systému Android Oreo, která je optimalizována pro zařízení s kapacitou RAM do 1GB.

Nokia 8110, foto: HMD Global

Nokia 8110, foto: HMD Global

Znovuzrozená Nokia 8110 má v aktuální verzi nabídnout podporu 4G sítí. Přinese možnost instalace různých aplikací včetně Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook nebo Twitter. Umožní také práci s emaily nebo import kontaktů a synchronizaci kalendáře s Outlookem a Gmailem. Nemá chybět ani moderní verze hada. Nokia 8110 bude dostupná ve dvou barevných provedeních tradiční černé a banánově žluté.

Podrobnější údaje o uvedení výše uvedených modelů na český a slovenský trh a jejich doporučených cenách budou upřesněny později.

-mav-