Nový ročník Social Media Akademie zahajuje 16. března

pátek, 23. února 2018, 11:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Social Media Akademie, kterou pořádá konzultantka Eliška Vyhnánková, zahájí druhý ročník.

Eliška Vyhnánková

Eliška Vyhnánková

V pátek 16. března odstartuje v Praze druhý ročník Social Media Akademie pod vedením Elišky Vyhnánkové. Třináctidenní kurz je připraven hlavně pro ty, kteří se ve své profesi sociálním sítím aktivně věnují ve firmách, nebo jako freelanceři. Loňský první ročník měl ale ukázat i jeho užitečnost pro podnikatele nebo začátečníky.

Vyhnánková si ke spolupráci přizvala celkem čtrnáct odborníků, kteří se specializují na konkrétní oblasti (strategie, kreativa, copywriting, placené kampaně, využití sociálních sítí v náboru, zákaznická péče, analytika, práce s fotografií, videm a další). Lektoři budou k dispozici i na konzultace při vytváření závěrečných prací.

„V průběhu celého semestru budou účastníci pod mým vedením a s pomocí ostatních lektorů vytvářet social media strategii pro svoji firmu. Tu budou na konci akademie i obhajovat. Budeme očekávat profesionálně zpracovanou práci, se kterou jim aktivně pomůžeme. I proto máme tak omezený počet přihlášek," uvedla Vyhnánková.

Social Media Akademie poběží třináct pátků a je připravena pro maximálně 15 účastníků. Jedno místo je za zvýhodněnou cenu vyhrazeno pro zaměstnance neziskové organizace. Loni to byl Dobrý Anděl, letos se účastník teprve vybírá. 

Podrobné informace včetně možnosti se přihlásit najdete na webu Social Media Akademie.  

-mav-