O PR Wundermanu se nově stará Jitka Gráfová

pondělí, 26. února 2018, 15:30 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Interní a externí komunikaci agentury Wunderman má na starosti Jitka Gráfová.

Jitka Gráfová, foto: Wunderman

Jitka Gráfová, foto: Wunderman

O interní a externí komunikaci agentury Wunderman se nově stará Jitka Gráfová. Zodpovědná bude za nastavení komunikační strategie, optimalizaci PR procesů a dohled nad plněním nastaveného komunikačního plánu – a to i v oblasti externí komunikace. 

„Nedávno jsme v pražské pobočce Wundermanu přesáhli hranici 500 zaměstnanců. Proto je potřeba, ještě víc než kdykoliv předtím, posílit interní komunikaci. Je pro nás důležité, aby lidé uvnitř firmy věděli, na jakých nových projektech se pracuje, co se ve firmě aktuálně děje a co nového se chystá. I přes svoji velikost se snažíme, aby si agentura i nadále zachovala firemní atmosféru, kde se mísí reklamní bohémství a technologická přesnost,“ říká výkonný ředitel agentury Karel Duchek.

Jitka Gráfová předtím působila 3,5 roku jako Senior PR konzultant v marketingové agentuře RobertNemec.com, kde se starala o PR, event management agentury a koordinovala klientské kampaně, například pro Českou mincovnu či JYSK. Předtím dva roky pracovala v komunikační agentuře Prime Communication, kde realizovala PR a eventy pro Tatry Mountain Resorts, Ondrášovku či Skiareál Špindlerův Mlýn. Téměř deset let pracovala jako redaktorka a editorka v médiích, například v iDnes.cz a Aktuálně.cz. 

-stk-