Obsahové studio Yinachi rozšiřuje svůj tým

pondělí, 12. února 2018, 07:45 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do Yinachi přichází Markéta Nováková, Zuzana Čmielová, Denisa Lešková a Marek Šplíchal.

Do Yinachi přichází Denisa Lešková, Markéta Nováková a Zuzana Čmielová, foto: Yinachi.

Do Yinachi přichází Denisa Lešková, Markéta Nováková a Zuzana Čmielová, foto: Yinachi.

Obsahové studio Yinachi se rozšířilo o čtyři nové tváře – o Markétu Novákovou, Zuzanu Čmielovou, Denisu Leškovou a Marka Šplíchala, kteří se budou na různých pozicích starat o klienty nebo pro ně vytvářet obsah.

Markéta Nováková má 17 let zkušeností v reklamě. Pracovala například v Cocoon či Kaspen/Jung von Matt, kde pomáhala stavět nové značky i měnit zajeté. V Yinachi bude mít na pozici project leadera na starosti malé i velké projekty, které studio realizuje jak interně, tak pro své klienty.

Zuzana Čmielová dříve pracovala na straně klienta pro českou pobočku The Estée Lauder Companies nebo pro mobilního operátora Telefónica O2. V Yinachi se postará o digitál. 

Account tým doplnila Denisa Lešková, která se po dvouletém působení v Muzeu Karla Zemana vrátila zpět do agenturního prostředí. Zkušenosti načerpané z kulturní oblasti využije při vedení nejen artových projektů pro klienty studia.

Do kreativního tým přišel Marek Šplíchal, který dříve působil například v Bistro Agency, Loosers Prague či TL5.

„Tvorba vlastního obsahu či obsahu, který přitahuje ke značkám je pro nás klíčová oblast, proto hledáme do týmu lidi, kteří to cítí stejně. Z dlouhodobého hlediska chceme postavit tým složený z lidí s mezioborovými znalostmi, aniž by to znamenalo rozsáhlou expanzi,“ uzavírá Ondřej Roček, ředitel komunikačního studia Yinachi.

-stk-