Prima uvedla nové prostředí hybridní televize

středa, 28. února 2018, 07:30 Aktuality, TV MediaGuru

Skupina Prima spustila inovované prostředí červeného tlačítka v hybridním TV vysílání.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Nově diváci najdou v HbbTV skupiny Prima informace o právě vysílaném pořadu a možnost přehrát si jej od začátku nebo nový vstup na stránku pořadu včetně všech epizod. Mohou si sestavit svůj vlastní program nebo vyzkoušet funkci „Na co se dívat?“. Změněné je také úvodní menu, které je nyní vertikálně orientované. 

„Našim záměrem bylo vytvořit pro uživatele pohodlné ovládání s rychlým přístupem k videoobsahu v prostředí hybridní televize. Současně jsme chtěli sjednotit grafickou i funkční stránku HbbTV a webového prostředí iPrima.cz, pod značkou iPrima. Dlouhodobě sledujeme nárůst počtu diváků i přehraných videí v HbbTV - v posledním čtvrtletí roku 2017 vzrostl počet přehraných videí o 73 %,“ uvedl Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima.

Televize Prima připravila k nové aplikaci i tři verze spotů s ambasadorem červeného tlačítka Karlem Voříškem. Kampaň mohou diváci vidět nebo slyšet od 27. února v médiích skupiny Prima. Podle aktuálních čísel Českých Radiokomunikací eviduje za leden 1 764 680 diváků s HbbTV.

-mav-