Studentská pečeť kampaní i soutěží cílí na mladé

čtvrtek, 22. února 2018, 09:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Studentská pečeť nasazuje kampaň „Čokoláda podle vlastních pravidel“ i se soutěží.

Zdroj: FB Studentská pečeť

Zdroj: FB Studentská pečeť

Značka čokolády Studentská pečeť odstartovala začátkem února kampaň „Čokoláda podle vlastních pravidel“. Nasadila v ní spot, jenž představila již v září loňského roku, a doplnila jej o spotřebitelskou soutěž „Vyhraj Van na 1 měsíc pro sebe a kámoše!“. 

„Kampaní ,Čokoláda podle vlastních pravidel' jsme chtěli vyzdvihnout jedinečnost a rozmanitost značky Studentská pečeť a jejích produktů. Studentská je prostě čokoláda mimo tabulky,“ říká manažerka značky Marie Hrablíková. Cílem je podpora prodeje celého produktového portfolia se zvláštním důrazem na Studentskou Zlatou Edici, bílá čokoláda se švestkami a mákem. 

Kampaň cílí na ženy i muže ve věku 18 až 30 let, tzv. generaci Y, která je spontánní, kreativní, otevřená novým příležitostem a ráda si užívá života. Komunikace běží v televizi, kině, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Zapojeni jsou do ní i influenceři na Instagramu a YouTube. 

Pod aktivační kampaní se spotřebitelskou soutěží je podepsána agentura Zaraguza. Televizní spot vytvořila agentura Second Head s Františkem Bumbálkem. 

-stk-