TV Obbod zařadí The Fall, Most či novinku Stand-up Factory

čtvrtek, 8. února 2018, 18:25 Aktuality, TV MediaGuru

Internetová televize Obbod zařazuje zahraniční seriály a přichází s novým pořadem.

Seriál Most, foto: Obbod

Seriál Most, foto: Obbod

Kromě svých vlajkových lodí, seriálů Vyšehrad a Lajna, zařazuje internetová televize Obbod do své databáze některé seriály. Od tohoto týdne nasazuje britský seriál The Fall, který má na csfd.cz 85 %, co se týče oblíbenosti. V hlavních rolích hrají Gillian Andersonová či Jamie Dornan. Podobně je na tom severská kriminálka Most, která je s 91 % dokonce 27. nejoblíbenějším seriálem. 

„V obou případech budeme postupně uvádět tři série. U seriálu The Fall je to kompletní stopáž, Most má i sérii čtvrtou a v momentě, kdy bude uvolněna licence, bychom ji také rádi zařadili do naší filmotéky,“ vysvětlil ředitel internetové televize Adam Chudárek.

Co se týče vlastní tvorby, 22. února televize nasadí šestidílnou sérii stand-upových vystoupení s názvem Stand-up Factory. Za tímto projektem stojí skupina bavičů, která vystupuje pod stejnojmenným názvem po celé republice. „Tento žánr je v Čechách stále relativně upozaděný a v momentě, kdy nás oslovil Martin Jirman se svým konceptem, jsme byli nadšení. Energie projektu a jednotliví účinkující nás okamžitě zaujali,“ dodal Chudárek.

Televize Obbod, která je přístupná jako aplikace na tabletech, v chytrých telefonech, v Apple TV, nebo na www.obbod.com nabízí více než 700 hodin televizní zábavy a pracuje na přípravě dalších vlastních projektů.

-mav-