Tváří olympijské kampaně Pilsner Urquell je Sáblíková

středa, 7. února 2018, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pilsner Urquell staví svou olympijskou kampaň na příbězích olympioniků, spojuje se serverem bezfrazi.cz.

Klíčový vizuál olympijské kampaně značky Pilsner Urquell, zdroj: Triad

Klíčový vizuál olympijské kampaně značky Pilsner Urquell, zdroj: Triad

Pivní značka Pilsner Urquell, jež je partnerem Českého olympijského týmu od roku 2001, spouští svou olympijskou kampaň. V ní se soustředí na příběhy úspěšných sportovců, přičemž hlavní tváří je rychlobruslařka Martina Sáblíková.  

„Za dlouhou cestou za úspěchem našich olympioniků stojí vášeň, odhodlání a vytrvalost – a to jsou přesně ty hodnoty, které jsou důležité i u nás v Prazdroji,“ říká marketingový manager značky Pilsner Urquell Martin Troup.

Kampaň se objeví v televizi, rádiu a na internetu. Do televizního vysílání bude nasazen spot, jenž vypráví příběh Martiny Sáblákové. „Natáčet s Martinou nebylo jednoduché, protože má opravdu nabitý program. Museli jsme za ní často dojíždět do různých lokací a celkově jsme najezdili přes 2300 km. Pár hodin jsme také natáčeli asi v -9 °C a pro Martinu to nebylo vůbec nic příjemného, když na sobě měla jen sportovní kombinézu a brusle na holé noze,“ zhodnotil natáčení Michal Pivarči z agentury Triad, jež je pod kampaní podepsána. Spot vznikl ve spolupráci s produkcí Nomad Films a režíroval ho Roland Wranik.

Kampaň se propíše také na server bezfrazi.cz, kde jsou k přečtení příběhy některých českých olympioniků. „Nechtěli jsme lidem nabídnout pouze reklamní spot, chtěli jsme životy sportovců podat takové, jaké doopravdy jsou. Upřímně. Proto jsme naše sportovce nechali říkat to, co mají opravdu na srdci,“ řekl Rado Jankovič z Triadu. 

Dále kampaň doplní komunikace na Spotify, Facebooku, Youtube, bannerová kampaň a branding vybraných online serverů. 

-stk-