Unipetrol si na PR vybírá agenturu AC&C

neděle, 18. února 2018, 09:30 Aktuality, PR MediaGuru

Skupina Unipetrol si na komunikaci volí agenturu AC&C Public Relations.

Foto: Unipetrol

Foto: Unipetrol

Skupina Unipetrol si ve výběrovém řízení, kterého se zúčastnilo celkem sedm agentur, vybrala AC&C Public Relations. Ta od začátku roku zajišťuje společnosti i jejím dceřiným firmám a značkám komplexní poradentství v oblasti korporátní a produktové komunikace.

„Tendr jsme otevřeli z důvodu dodržení interních nákupních pravidel a současně jsme chtěli dát naší spolupráci s agenturou nový impuls. Všechny přihlášené agentury vyhotovily kvalitní studie a mezi finalisty již velké rozdíly nebyly. Vítězná agentura AC&C nejlépe splňovala naše požadavky ohledně zkušeností týmu, kreativního a přitom odpovědného přístupu, finančního ohodnocení a vzájemné chemie,“ shrnul výběrové řízení Pavel Kaidl, tiskový mluvčí skupiny Unipetrol.

Skupina Unipetrol je rafinérskou a petrochemickou společností v České republice,  jež se zaměřuje především na zpracování ropy a na výrobu, distribuci a prodej pohonných hmot a petrochemických produktů. Pod skupinu, jež je od roku 2005 členem skupiny PKN Orlen, patří i síť čerpacích stanic Benzina.

-stk-