A!M Creative Challenge vymýšlí kampaň pro BeBe

středa, 28. března 2018, 13:48 Aktuality, Reklama MediaGuru

Další běh studentské soutěže A!M Creative Challenge se zaměří na značku BeBe Dobré ráno společnosti Mondelēz.

Další kolo studentské soutěže A!M Creative Challenge, kterou pořádá mediální agentura Attention!Media, se tentokrát spojuje se společností Mondelēz International a její značkou BeBe Dobré ráno. Soutěž umožňuje studentům vyzkoušet si práci na reálném zadání, zadavatelům přináší neotřelé nápady pro další komunikaci.

Byť má značka vysokou spontánní znalost i penetraci, její podíl na trhu dále neroste, a to zejména kvůli velmi aktivní konkurenci. Úkolem pro studenty je tedy vytvořit kampaň, jež dokáže představit značku v novém trendy a lifestyle světle. Cílem je oslovit mladší cílovou skupinu, především ženy ve věku 15 až 35 let, a motivovat je k nákupu produktů BeBe Dobré ráno.

Soutěž A!M Creative Challenge probíhá od 19. března. Studenti mohou nahrávat své návrhy na stránky www.creativechallenge.cz do 8. května. Následovat budou finální prezentace nejlepších týmů před porotou, jež vybere vítěze. Členové vítězného týmu dostanou kávovary Tassimo a elektrické koloběžky. Všichni, kteří postoupí do finále, obdrží snídaňové balíčky. Slavnostní vyhlášení proběhne 16. května.

-stk-