Agentura Digital Brain se mění na Brain One

čtvrtek, 15. března 2018, 10:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Změna názvu má odrážet novou orientaci původně digitální agentury.

Tým Brain One

Tým Brain One

Po čtyřech letech od svého vzniku prochází agentura Digital Brain proměnou, kterou odráží i změna názvu na Brain One. Agentura se na začátku zaměřovala hlavně na digitální kampaně. Svým klientům ale už déle než dva roky nabízí kompletní budování značek – od strategie po exekuci kreativních kampaní. 

„Každý rok jsme rostli o vyšší desítky procent. V rychlém vývoji jsme hledali fokus a sami sebe se ptali, jak bychom mohli být lepší partneři pro naše klienty. Položili jsme si stovky otázek, než jsme našli tu nejodvážnější: ‚Co když je marketingová komunikace k ničemu, pokud značka nedokáže přinést zákazníkovi větší hodnotu než konkurence?,′ říká Martin Zdražil, spolumajitel Brain One.

V současné době v Brain One pracuje 16 lidí, kteří jsou složeni z business a brand stratégů, kreativců, výzkumníků i odborníků na technologie. Od svého vzniku v roce 2015 se podílela na práci pro Mall Group nebo nastavila značku Direct pojišťovny. Mezi její klienty dále patří třeba Nespresso, Xerox, ČEZ, nebo Saint-Gobain.

Kampaň, kterou agentura spouští na podporu změny názvu, staví na "odvážných otázkách". Vytvořena byla fyzická i digitální karetní hra What if, díky které je možné během pěti minut vygenerovat desítky otázek. 

-mav-