APRA startuje letošní ročník České ceny za PR

úterý, 20. března 2018, 13:10 Aktuality, PR MediaGuru

APRA spustila třináctý ročník soutěže České ceny za PR, přihlášky přijímá do 10. dubna 2018.

Zdroj: APRA

Zdroj: APRA

Asociace Public Relations agentur (APRA) otevírá třináctý ročník oborové soutěže Česká cena za Public Relations (ČCPR). Uzávěrka přihlášek je 10. dubna 2018. Vyhlášení výsledků se uskuteční 14. června 2018 na slavnostním večeru v restauraci Aureole v Praze. 

„V rámci letošní akce se uskuteční soutěž Mluvčí roku, která několik let nebyla vyhlášena, což je škoda. Cenu udělí společně původní pořadatelé, APRA a PR Klub,“ komentuje Patrik Schober, člen výkonné rady APRA. Samotnému vyhlášení bude předcházet setkání s finalisty soutěže Mluvčí roku a také workshop nad nejzajímavějšími projekty soutěže.

Zájemci mohou přihlašovat své projekty do kategorií Komunikační disciplíny, Oborové kategorie a Komunikační nástroje resp. do jejich jednotlivých podkategorií. „Pravidla přihlašování projektů do ČCPR jsme letos upravili tak, aby bylo co nejjednodušší a přehledné. Od letoška lze projekty přihlašovat do kategorií libovolně, není nutné přihlásit projekt nejdříve do určité kategorie, aby se pak mohl hlásit i do dalších. A v neposlední řadě jsme sjednotili i cenu za přihlášený projekt,“ dodává Schober. 

-stk-