Blažek výrazně navyšuje marketingový rozpočet

pátek, 9. března 2018, 11:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Blažek posiluje marketingový rozpočet, spouští storytellingovou kampaň Travel Journal.

Foto: Blažek

Foto: Blažek

Módní značka Blažek má za sebou rok s obratem vyšším než půl miliardy korun a letos výrazně posiluje marketingový rozpočet. Aktuálně spouští kampaň na podporu kolekce jaro/léto 2018, jež formou příběhů dobrodružství tří mladých mužů, kteří objevují krásy hlavního města Portugalska.

Kampaň Travel Journal využívá formu storytellingu. „Jako lídr trhu cítíme zodpovědnost nejen za stav české pánské módy, ale také za způsob a vysokou estetickou úroveň jejího prezentování. Rozhodli jsme se proto přinést další inovativní vizi v podobě jedinečné kampaně s nádechem jihoevropské elegance,“ říká Ladislav Blažek, zakladatel společnosti a předseda představenstva.

„Cílem nového pojetí kampaně je ukázat rozmanitost celé kolekce přirozenou formou v inspirativním prostředí. Zákazník lépe uvidí pohyb látky, jak se oblek chová a jak lze jednotlivé kousky kombinovat,“ dodává marketingový ředitel společnosti Blažek Antonín Wierer. 

Kampaň běží v outdooru, na internetu a sociálních sítích. K vidění bude také v obchodních centrech či ve speciálním magazínu Travel Journal. Využije také direct mailing. Na realizaci kampaně Blažek spolupracoval s Česko-portugalskou obchodní komorou. 

Kolekci pro sezónu podzim/zima 2018 představí Blažek na Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Na českém trhu se pánská móda Blažek potýká například s další českou značkou Pietro Filipi, britskou T. M. Lewin, s původně německou firmou Steilmann, případně i s britským řetězcem Marks & Spencer.

-stk-