Coca-Cola má kampaň se SuperStar, tváří je Emma Drobná

pondělí, 5. března 2018, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Coca-Cola spouští novou kampaň ve spolupráci se SuperStar a její vítězkou z roku 2015 Emmou Drobnou.

Emma Drobná je tváří nové kampaně značky Coca-Cola, foto: Coca-Cola.

Emma Drobná je tváří nové kampaně značky Coca-Cola, foto: Coca-Cola.

Společnost Coca-Cola spustila novou komunikační kampaň se zpěvačkou Emmou Drobnou, vítězkou SuperStar z roku 2015. Kampaň se objeví v televizi, kině a na sociálních sítích, její součástí je i spotřebitelská soutěž, jež vznikla ve spolupráci s talentovanou soutěží SuperStar, která odstartovala 24. února na stanici Nova a 25. února na Markíze. „Cílem kampaně je zprostředkovat našim fanouškům jedinečné a nezapomenutelné okamžiky,“ říká Kateřina Hladíková, senior brand manager společnosti Coca-Cola.

Klíčový prvek kampaně tvoří televizní spot „Elevator“, natočený v pražském hotelu International a filmových ateliérech Prague Studios. Reklamu určenou pro český a slovenský trh režíroval argentinský tvůrce Robert Llauró. Emma Drobná natočila pro spot vlastní verzi písně „Taste The Feeling“, která je ústřední melodií reklam značky Coca-Cola po celém světě. Nasazena bude od 5. března na televizních stanicích skupiny Nova a Prima a ve vybraných sítích multikin.

Emma Drobná bude rovněž ambasadorkou značky na sociálních sítích, kde má například na Instagramu téměř 200 000 fanoušků. Kampaň bude podporována i prostřednictvím iVideí.

V rámci spolupráce se soutěží SuperStar, jejíž partnerem je Coca-Cola již potřetí, se produkty značky budou objevovat přímo ve vysílání, stejně jako sponzorské vzkazy a animované injektáže.

Součástí kampaně je i spotřebitelská soutěž o „WOW zážitky“ spojené se SuperStar. Výherci mohou s VIP vstupem nahlédnout do zákulisí pořadu, setkají se s finalisty nebo si dopřejí profesionální styling spojený s focením. Výherní kódy budou ukryty pod etiketou půllitrových lahví a na plechovkách o objemu 250 ml nápojů Coca-Cola a Coca-Cola Zero.

Klíčový vizuál k soutěži o WOW zážitky, zdroj: Coca-Cola

Klíčový vizuál k soutěži o WOW zážitky, zdroj: Coca-Cola

Soutěž potrvá od 1. dubna do 31. května a bude komunikována formou speciální grafiky na obalech nápojů.

-stk-