Dermacol zve v kampani „prdelku“ do vany

pondělí, 26. března 2018, 12:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Dermacol spustila kampaň na pánskou řadu, s písní od No Name a Davidem Gránským.

Zdroj: Repro YT Dermacol

Zdroj: Repro YT Dermacol

Kosmetická značka Dermacol představuje novou řadu pánské kosmetiky. Podporuje ji mimo jiné v televizi, kam nasadila československý reklamní spot odehrávající se v tzv. tanečním kabaretu. Jeho tváří se stal moderátor David Gránský a zpěváci skupiny No Name, kteří pro reklamu složili a nazpívali společně s Kristinou Pelákovou píseň se slovy: „Konečně večer zapomeň na telku a radši pozvi k sobě do vany prdelku, Dermacol byl pro ženy, dneska je i pro muže, nebudeš smrdět, kámo, Dermacol ti pomůže!“ Vedle nich se ve spotu objeví také svalovci z Dream Men Show.

Kromě toho svou řadu Men Agent Dermacol představí také na druhém ročníku Dermacol Love Day, jež pořádá 1. května 2018 v pražské Grébovce agentura Solootions skupiny FTV Prima. Na akci, jež je určena především ženám, si budou muži vyzkoušet produkty značky z oblasti péče o vlasy, vousy, pleť i tělo. Rovněž budou moci využít například služeb Adams BarberShop.

Jde tak o další viditelné zapojení spolumajitele TV Prima Vladimíra Komára, který je zároveň i majitelem značky Dermacol. Komár společně se stávajícím majitelem televize Ivanem Zachem založili společnost Denemo Media, která získala 50% podíl v TV Prima od švédské společnosti MTG.

-stk-