Do komunikace Sodexo nastupují Knířová a Boráková

pondělí, 12. března 2018, 16:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Manažerkou komunikace Sodexo se stává Tereza Knířová, do marketingu přichází Veronika Boráková.

Tereza Knířová a Veronika Boráková, foto: Sodexo Benefity

Tereza Knířová a Veronika Boráková, foto: Sodexo Benefity

Do týmu komunikace společnosti Sodexo Benefity v České republice nastupují Tereza Knířová a Veronika Boráková.

Tereza Knířová se stala novou manažerkou komunikace. Do Sodexo přišla z pozice PR account directorky v agentuře Inspiro Solutions, kde vedla PR oddělení a zodpovídala za komunikační aktivity například pro klienta Makro ČR. Svoji kariéru zahájila v PR agentuře AMI Communications, ve které čtyři roky zajišťovala komunikaci pro klienty z oblasti rychloobrátkového zboží. Absolvovala Mediální studia na Masarykově Univerzitě a rok strávila studiem PR v USA.

„Hlavní výzvou, která přede mnou stojí, je posílit vnímání společnosti Sodexo Benefity jako digitálního lídra v řešení zaměstnaneckých benefitů a zaměřit se na integrovanou komunikaci směrem ke všem cílovým skupinám,“ popsala své priority v Sodexo.

Marketingový tým nově doplnila také specialistka komunikace Veronika Boráková. Ta do Sodexo přichází po více než čtyřletém působení v agentuře Crest Communications, kde se starala o komunikaci a eventy zejména klientů z oboru FMCG. Vystudovala Pedagogickou fakultu Ostravské univerzity a zkušenosti nasbírala v uplynulých letech také při práci na projektu MenuCesko.cz.

-stk-