Frekvence 1 upravuje program a hudbu, nastupují Hejdovi

pondělí, 5. března 2018, 12:45 Aktuality, Rádio MediaGuru

Frekvence 1 z portfolia Lagardere Active ČR proměňuje dopolední schéma a hudební dramaturgii.

Foto: Frekvence 1

Foto: Frekvence 1

Od pondělí 5. března upravuje Frekvence 1 své programové schéma, hudební zaměření stanice a rozšiřuje i část video obsahu. 

V dopoledním vysílání se objeví manželská dvojice Zorka a Míra Hejdovi, kteří budou z nového video studia zpovídat slavné české osobnosti. Večerní vysílaní patří nově každý den Lubošovi Xaverovi Veselému, který bude naslouchat příběhům posluchačů Frekvence 1. Rádiové změny se promítnou také do oblasti digitálních aktivit Lagardere Active ČR. V novém video studiu bude vznikat obsah pro web a sociální sítě Frekvence 1 ze zákulisí rádia i samotných rozhovorů s Hostem Frekvence 1.

„Poté, co jsme na podzim posílili programové schéma v Lepším ránu o Krause a blondýnu vždy po zprávách v celou a v půl, tak nyní proměníme ještě dopolední schéma a zařadíme tradiční rozhovor s VIP hostem a novou moderátorskou dvojicí – Hejdovými. Změny se dotknou i hudební dramaturgie rádia a Pressklubů. Obecně lze říci, že se chceme s Frekvencí 1 ještě více otevřít našim posluchačům a spolu s nimi vytvářet obsah o nich a pro ně,“ říká Miroslav Škoda, ředitel Frekvence 1.

Frekvence 1 nasadila od tohoto týdne také nové hudební schéma. „Nově vylepšená Frekvence 1 tak posluchačům nabídne písničky, co mají rádi, neformální osobní názory známých tváří, aktuální témata i praktické informace. To je přesně to, co představitel naší cílové skupiny, kterého jsme si definovali jako vytíženého aktivního rodiče ve věku 35–55 let, potřebuje a u rádia formátu Frekvence 1 hledá,“ dodává Škoda.

Kromě rozhovorů se známými osobnostmi se objeví také další rozhovorový formát v podobě Pressklubů, a to každý všední den od 18.00 hod. V novém Pressklubu se budou v moderování střídat Luboš Xaver Veselý, Romana Navarová, Luboš Procházka a Ondřej Novotný.

-mav-