Kovy, Farna či Klusovi se zapojili do projektu Odvážlivci.cz

úterý, 27. března 2018, 11:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Do projektu podporující odvahu lidí k životním změnám se zapojí více než třicet ambasadorů.

Kovy v kampani Odvážlivci.cz, foto: Lucie Robinson

Kovy v kampani Odvážlivci.cz, foto: Lucie Robinson

Lucie Špaková, moderátorka a zakladatelka vzdělávací platformy Štroodl, stojí za novou kampaní Odvážlivci.cz, která má dodat odvahu lidem toužících po životní změně.

„Dva roky, co Štroodl funguje, mě zajímalo, čeho se lidé opravdu bojí. Kam mám dát energii, v čem je inspirovat a pomoct. Sbírala jsem zpětné vazby a pak jsem si je všechny vytiskla. A viděla, že se v nich často opakují obavy z toho, jak se mají v životě rozhodnout, co dělat, když chtějí v životě změnu, ale nevěří si. Po večerech jsem si s některými dopisovala a přirozeně přišla touha jim pomoci, dodat jim odvahu aspoň k prvnímu kroku a také k pochopení, že každá změna, každý pád je jen velmi cenná zkušenost a velký dar v životě,” přiblížila Lucie Špaková.

Lucie Špaková v kampani Odvážlivci.cz

Lucie Špaková v kampani Odvážlivci.cz

Projekt Odvážlivci.cz chce pomáhat pomocí přednášek, interaktivních workshopů a také v onlinových kurzech Manuál na změnu.

Do projektu se během roku trvání kampaně zapojí přes 30 známých tváří – ambasadorů, kteří se v kampani objevují se svými talismany. Tyto předměty si teď mohou díky kampani Odvážlivci.cz půjčit lidé, kteří usilují o životní změnu. Předměty si mohou zapůjčit na omezenou dobu 14 dnů po registraci na webových stránkách projektu. V případě většího zájmu bude vytvořen pořadník zájemců.

Mezi prvními třinácti ambasadory jsou například: youtuber Kovy, motokrosař Petr Pilát, manželé Klusovi, publicista Josef Klíma, spisovatel Josef Formánek, zpěvačka Ewa Farna nebo herečka Nela Boudová.

Ewa Farna, foto: Lucie Robinson

Ewa Farna, foto: Lucie Robinson

Josef Klíma, foto: Lucie Robinson

Josef Klíma, foto: Lucie Robinson

Česká návrhářka Iva Burkertová společně se Štroodlem a značkou Bibloo vytvořila kolekci „odvážných triček“, které budou k zakoupení na www.bibloo.cz.

Fotografie připravila Lucie Robinson, design Lin Kunčická. Spoluautorem myšlenky je Filip Rožek.

-mav-