Lidl otevře prodejnu v bytovém komplexu v Karlíně

pátek, 9. března 2018, 08:50 Aktuality, Retail MediaGuru

Další krok Lidlu směrem k centru měst je jeho nová prodejna v bytovém komplexu v Karlíně.

V červnu Lidl otevře novou prodejnu v bytovém komplexu v Karlíně, zdroj: Lidl

V červnu Lidl otevře novou prodejnu v bytovém komplexu v Karlíně, zdroj: Lidl

Lidl pokračuje v rozšiřování portfolia svých prodejních formátů. Už v prosinci obchodní řetězec oznámil svůj vstup do obchodního centra Letná na Praze 7, nyní přichází s novou prodejnou v rámci bytového komplexu Karolína Plaza v Karlíně mezi ulicemi Sokolovská a Křižíkova. Otevření je plánováno na  červen letošního roku.  

Prodejna Lidlu bude součástí bytovému komplexu, který tvoří tři vzájemně propojené domy. V přízemí se nachází menší obchodní a kancelářšké prostory, prodejna Lidl bude umístěna v prvním podzemním podlaží s přímým vstupem z ulice Sokolovská. K dispozici zde bude kompletní sortiment včetně pekárny v uspořádání podle nového konceptu na prodejní ploše o velikosti 1 000 m2. Pro parkování budou pro zákazníky zdarma k dispozici parkovací místa v podzemních garážích. 

„Karlín je  dnes velmi moderní a atraktivní čtvrtí, a to nejen pro sídla firem, ale i pro rodinné bydlení. Proto je tento nový bytový komplex pro naši prodejnu ideální. Zároveň  potvrzuje, že jsme schopni se s našimi prodejnami přizpůsobit možnostem developerů. Díky tomu budeme moci v červnu otevřít další prodejnu v širším centru Prahy, kde jsou možnosti velmi omezené,“ komentoval umístění prodejny v projektu Karolína Plazza Pavel Stratil, generální ředitel společnosti Lidl.    

Doposud využíval Lidl především samostatně stojící stavby mimo centra větších měst. 

-stk-