Marketing a komunikaci AAA Auto vede Lucie Nováková

středa, 14. března 2018, 10:45 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Ředitelkou marketingu a komunikace autocenter AAA Auto je Lucie Nováková.

Lucie Nováková, foto: AAA Auto

Lucie Nováková, foto: AAA Auto

 

 

Ředitelkou marketingu a komunikace mezinárodní sítě autocenter AAA Auto se stala Lucie Nováková. V rámci této pozice bude mít na starosti vedení týmu asi 60 zaměstnanců a bude zajišťovat kompletní řízení marketingu a komunikace všech značek skupiny Aures Holdings. Mezi ty patří například prodejce zánovních vozů Mototechna nebo inovační laboratoř AuresLab. 

Mezi její další průběžnou náplň aktivit bude patřit také kontinuální prohlubování regionální působnosti AAA Auto v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku, stejně jako dohled nad partnerstvím značek AAA Auto a Mototechna s nejvyšší českou fotbalovou HET ligou či se slovenským fotbalem. Jejím cílem bude i rozšíření spolupráce s VIP osobnostmi v rámci již probíhajících i budoucích kampaních.

Lucie Nováková působila v několika reklamních, komunikačních a lobbingových agenturách, jako například Mark BBDO, Ark Thompson či Euroffice Praha – Brusel. Pracovala také v nadnárodní společnosti Skanska. Před nástupem do Aures Holdings, kam se ke značce AAA AUTO vrátila po více než deseti letech, vedla odbor tisku a public relations na Ministerstvu vnitra České republiky.

„Při návratu do ,Áček' po deseti letech vidím v rámci celé společnosti obrovský posun dopředu. Ten se samozřejmě týká i oddělení marketingu, které je na špičkové úrovni a má zásadní podíl na pozitivních prodejních výsledcích skupiny Aures Holdings. Věřím, že se mi podaří jeho výkonnost dále posílit,“ uvedla Lucie Nováková.

-stk-