mBank se s „trapnokouzelníkem“ zaměří na refinancování

čtvrtek, 22. března 2018, 19:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani s „trapnokouzelníkem“ Richardem Nedvědem podpoří mBank nabídku refinancování.

Foto: mBank

Foto: mBank

Společnost mBank spustí 26. března novou kampaň v duchu svého reklamního konceptu s „trapnokouzelníkem“ Richardem Nedvědem. Tentokrát se soustředí na refinancování a konsolidaci úvěrů.

„Chtěli jsme se vyhnout komunikaci neurčitého finančního benefitu v podobě ,již od‘ nebo ,až‘. Proto jsme spočítali, kolik naši zákazníci, kteří si k mBank úvěry v minulých měsících přenesli, průměrně ušetřili na měsíční splátce a tuto částku prezentujeme v naší kampani,” vysvětluje Tereza Froňková, ředitelka marketingu mBank pro Českou republiku a Slovensko.

V kampani mBank také vysvětluje, které úvěrové produkty je možné sloučit. „Především výzkum povědomí o konsolidaci nám mnohé napověděl. Zajímavá byla například skutečnost, že více než pětina dotazovaných si s tímto pojmem neuměla spojit žádný finanční produkt,“ dodává Froňková.

Kampaň poběží v televizi na stanicích skupiny Nova, dále na internetu, sociálních médiích a také v rádiích obchodních center, kde má mBank svá obchodní místa.

Kreativní koncept pochází z dílny reklamní agentury Havas Worldwide Prague. O produkci se postarala společnost Soft Pillow v čele s režisérem Janem Chramostou. Mediální plánování zajistila agentura Starcom.

-stk-