Nova připravuje natáčení třetí řady Policie Modrava

čtvrtek, 29. března 2018, 11:15 Aktuality, TV MediaGuru

Štáb televize Nova začal vytipovávat vhodná místa k natáčení, probíhají i castingy.

Policie Modrava, foto: TV Nova

Policie Modrava, foto: TV Nova

TV Nova zahájila přípravy natáčení nových dílů seriálu Policie Modrava. O tom, že seriál z šumavského prostředí bude mít pokračování, rozhodla už v loňském roce.

„Pro diváky jistě není překvapení, že jsme se rozhodli pokračovat v natáčení dalších dílů. Neohrožená sledovanost první i druhé řady seriálu Policie Modrava, která dosahovala v průměru skoro 40% share v cílové skupině 15-54 a v širší cílové skupině 4+ měla v průměru přes 2 miliony diváků, ukazuje, že tento formát má na obrazovce TV Nova své místo,“ uvedla Alex Ruzek, ředitelka sekce programu.

V těchto dnech tým, v čele s režisérem Jaroslavem Soukupem, vyhledává na Šumavě nová místa k natáčení. Současně probíhá i casting na obsazení epizodních rolí a šanci dostali i místní obyvatelé. O možnost zahrát si v seriálu projevily v Klatovech a Sušici zájem stovky lidí různých věkových kategorií.

Obsazení hlavních postav zůstává stejné. Diváci by se tak znovu měli setkat se Soňou Norisovou, Jaroslavem Satoranským, Filipem Tomsou, Janou Bouškovou, Táňou Medveckou a dalšími herci.

-mav-