Pepsi uvádí globální fotbalovou kampaň i v ČR

čtvrtek, 8. března 2018, 10:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Messi, Kroos, Deli, Marcelo a Lloyd, to jsou tváře nové fotbalové kampaně značky Pepsi.

Zdroj: PepsiCo

Zdroj: PepsiCo

Značka Pepsi spustila globální fotbalovou kampaň, jež se završí spolu s finálovým zápasem Champions League UEFA, které se letos koná 25. května v Kyjevě. 

Tvářemi kampaně „Love it. Live it. Football.“ se stali fotbalisté Lionel Messi, Marcelo, Toni Kroos, Carli Lloyd a Dele Alli, kteří spolu v reklamním spotu na ulici hrají „fotbalový“ paintball v modré barvě.

„Pepsi je známá tím, že světu představuje fotbalové hrdiny a hráčské naděje neobvyklým a zábavným způsobem a ukazuje fanouškům neznámé stránky hráčů, které mají rádi,“ uvedla Natalia Filippociants, ředitelka marketingu nápojové skupiny PepsiCo. 

Reklamní spot měl premiéru na americkém trhu, poté se připojí ostatních šest desítek trhů, včetně České republiky a Slovenska. Spot bude představen na sociálních sítích – na Facebooku, YouTube a Instagramu –,  dále kampaň poběží v televizi, v kinech sítí Cinema City a Premier Cinemas.

Součástí kampaně jsou také fotografie Dannyho Clinche, které doplňuje kresby pěti tvůrců pocházejících vždy z rodné země daného hráče. Lionela Messiho tak dokresluje lev od argentinského kreslíře Diega Jimeneze, Marcela doplňuje kresba od Brazilce Bicicleta Sem Freia, Toniho Kroose ztvárnil jako maestra německý kreslíř DXTR, Brit Iain Macarthur si pohrál se zálibou Dele Alliho v módě a americká kreslířka Kim Sielbecková podtrhla charakter Carli Lloyd. Motivy se objeví například na plechovkách.

-stk-