Tesco v nové kampani vypráví příběhy oblíbených jídel

sobota, 10. března 2018, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

S novým komunikačním konceptem sleduje Tesco zvyky českých zákazníků v průběhu roku.

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Obchodní řetězec Tesco startuje nový komunikační koncept s názvem „Příběhy psané s chutí“, s nímž se zaměří na zvyky českých zákazníků v průběhu celého roku a bude vyprávět příběhy jejich oblíbených jídel. Každý měsíc představí nový příběh, prvním z nich je o pečené kachně.

„V Tescu je pro nás jídlo, které nabízíme, na prvním místě. Jsme hrdí na kvalitu našich potravin a uvědomujeme si jejich schopnost spojit lidi a rodiny dohromady. Příběhy psané s chutí se vrací k samotné podstatě naší práce a tomu, jak chceme s našimi zákazníky komunikovat,“ vysvětluje Martin Kuruc, výkonný ředitel Tesco. 

Hlavní příběh měsíce vždy doprovodí několik dalších. Kampaň poběží v televizi, rádiu, tisku, outdooru a na internetu a sociálních sítích. Doplní je komunikace v místě prodeje, kde budou dostupné i ingredience a recepty přestavovaného jídla.

 

Všechny příběhy jsou inspirované zákazníky, některé jsou přímo od dodavatelů, výrobců nebo neziskových organizací, které s Tescem spolupracují.

Kreativa pochází z dílny agentury Ogilvy&Mather. Režie se ujal Islanďan Arni Thor Jonsson. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura MediaCom.

-stk-