TVCON nastíní vývoj v televizním světě v roce 2018

úterý, 27. března 2018, 07:54 Aktuality, TV MediaGuru

Další ročník konference o televizních technologiích TVCON přiblíží nejnovější trendy.

Zdroj: Internet Info

Zdroj: Internet Info

Letošní konference TVCON se koná v úterý 24. dubna a účastníkům mimo jiné prozradí, jak bude v blízké budoucnosti vypadat průnik dvou nejdynamičtěji se rozvíjejících mediatypů, představovaných televizním vysíláním a počítačem s internetovým připojením.

František Bauma a David KratochvílR2B2 ukážou kampaně, které využily potenciál inzerce v HbbTV.

Pavel DvořákMinisterstva průmyslu a obchodu ČR je odpovědný za zavádění nového zemského vysílacího standardu DVB-T2. Ve svém příspěvku představí aktuální vývoj tohoto procesu a jeho souvislost se zaváděním standardu pro hybridní televizi.

Nové koncepce portálu iPrima a inovovaný vzhled hybridní aplikace FTV Prima představí její online ředitel Daniel Grunt. Jeho kolega z mediazastupitelství Media Club (FTV Prima) Petr Hatlapatka ukáže první programaticky prodané televizní spoty v hybridním prostředí.

Obchodní ředitel televize Šlágr Robert Kvapil popíše možnosti, které platforma HbbTV pro vysílání stanice znamená, a jak tuto technologii využívá cílová skupina televize.

Petr MazanecMautilus řekne své zkušenosti s více než 7 lety vývoje a provozování Smart TV a HbbTV aplikací pro celý svět. Možnosti HbbTV platformy v prostředí veřejnoprávní České televize rozebere Jan Zeman, který má vývoj hybridní aplikace v ČT na starosti od samého začátku.

Sledujte internetové stránky konference a program, který organizátoři stále doplňují o nové řečníky.

-mav-